Over Smaak Amsterdam

Over Smaak


Smaak Amsterdam is een van oorsprong Amsterdams label met maar een doel: de mooiste tassen van Amsterdam en ver daarbuiten maken! Het label werd in 2010 opgericht door Andre Grundmann en is in korte tijd uitgegroeid tot een volwassen merk met verkooppunten in heel Europa en daar buiten.

André is ooit begonnen met een multibrandstore aan de Leliegracht in Amsterdam, waar hij naast kleding ook schoenen en tassen verkocht. De inkoop van kleding en schoenen was altijd vrij makkelijk omdat er een groot aanbod in was maar om tassen in te kopen dat was altijd een gevecht, of de kwaliteit was slecht, modellen lelijk, te eenvoudig, en als ze wel mooi waren dan waren ze weer veel te duur. Dus bedacht Andre om ze zelf te gaan maken. Een mooie, kwalitatief sterke tas produceren die zo kan concurreren met de dure merken, dat was het doel! Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar na twee jaar flink doorzetten en behoorlijk wat tegenvallers was het Andre toch gelukt om een collectie van de band te krijgen, resultaat een regelrechte hit!! En het werd niet een tas maar een complete collectie.

Smaak staat voor vrouwelijk en stoer met een chique twist. Het merk is tijdloos en tegelijk helemaal van deze tijd. De vrouw die een Smaak tas aanschaft is zeker geen doorsnee vrouw: ze is zelfverzekerd, onafhankelijk, modieus en ze weet wat ze wil.


LOOKBOOK 2018